Latest Forum Posts

Latest News Posts
Coming Soon!
Social
Go Back   Techgage.com > Hardware > General Hardware

General Hardware Any tech topic that can't be fit into another category belongs here.

Reply
 
Thread Tools
Old 06-24-2006, 10:20 PM   #1
scarrylarry
Obliviot
 
scarrylarry's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: USA
Posts: 33
Exclamation Now I Have Router trouble!!!

Hello all, My father has a linksys router and wireless usb adapter. The basic

problem is when we hook everything up via the linksys instructions the

computer with the wireless adapter can connect to the internet but the

main computer where the router and the modem are hooked up to can't

connect. however if He hooks the modem directly to the main computer it

will connect to the internet,but then the wireless adapter computer can't

connect. We can't seem to get both of them connected at the same time

like we had before.recently we had to buy a new modem but I don't think

that is the problem I've updated driver and firmwares but that didn't help if

there are any suggestions I would apreciated it.
scarrylarry is offline   Reply With Quote
Old 06-24-2006, 11:41 PM   #2
Rob Williams
Editor-in-Chief
 
Rob Williams's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Atlantic Canada
Posts: 13,351
Default

-Maybe- you just need to reset the router, and start fresh? If you can access the router admin, there should be an option for resetting to factory defaults. Then you could see if some setting was just screwed up.
__________________
Intel Core i7-3960X, GIGABYTE G1.Assassin 2, Kingston 16GB DDR3-2133, NVIDIA GeForce GTX 770 2GB
Kingston HyperX 3K 240GB SSD (OS, Apps), WD VR 1TB (Games), Corsair 1000HX, Corsair H70 Cooler
Corsair 800D, Dell 2408WFP 24", ASUS Xonar Essence STX, Gentoo (KDE 4.11. 3.12 Kernel)

"Take care to get what you like, or you will be forced to like what you get!" - H.P. Baxxter
<Toad772> I don't always drink alcohol, but when I do, I take it too far.


Rob Williams is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Oh I am in trouble now! RainMotorsports General Software 0 12-21-2012 03:54 AM
Having trouble counting to 100,000? Rob Williams Off Topic 9 08-20-2011 08:33 PM
IDE/SATA to USB adapter trouble jster Storage Devices and Memory 0 03-17-2011 01:50 PM
The Trouble With Multicore Psi* Reader-Submitted News 2 07-16-2010 05:52 PM
Vista Autoplay Trouble. scarrylarry General Software 2 08-25-2008 03:08 PM


All times are GMT -4. The time now is 10:25 AM.